OM OC CARE

Hvem er vi?

OC Care er en familieejet virksomhed, placeret i Nordjylland, 25 km nordvest fra Aalborg. Siden 2018 har vi udviklet organiske dyrkningsmetoder, og et bæredygtigt, cirkulært og højteknologisk produktionskoncept kaldet Envision, sammen med vores dygtige samarbejdspartnere.

Historien om os

OC Care ApS, tidligere Organic Cannabis Care ApS, fik i december 2017 tilladelse af Lægemiddelstyrelsen til at producere medicinsk cannabis under den danske udviklingsordning.

I OC Care fremstiller vi medicinsk cannabis. Derudover udvikler vi nye cannabis sorter, og organiske dyrkningsmetoder, med henblik på at fremstille cannabis-produkter særligt til patienter med cancer, kroniske smerter, gigt og andre inflammationstilstande, autoimmune sygdomme, stress og depression.

Helt konkret fokuserer vi på at udvikle sorter med brede kemiske profiler, for at patienterne opnår den gavnlige entourage effekt (læs mere). Vores holistiske tilgang til dyrkningen, udviklingen, og fremstillingen af medicinsk cannabis, sikrer patienterne et medicinsk og bæredygtigt produkt af utrolig høj kvalitet, som giver den samme effekt hver gang.

Fuldt kontrolleret vækstmiljøer

Hos OC Care producerer vi vores planter i lukkede og 100% kontrollerede miljøer. Dette betyder, at vi kontrollerer alle vækstparametre ned til mindste detalje. Ved hjælp af vores klimastyringssystem kan vi sikre os, at planterne får lige præcis den temperatur, som er optimal for dem i alle døgnets 24 timer. Det samme gælder relativ fugtighed, lysintensitet, og lysspektrum.

I øjeblikket er vi i færd med at udvikle vores dyrkningsmetode, hvor vi tager udgangspunkt i videnskaben og researchen omkring fotosyntetisk effektivitet. Vi er tæt på at have fundet den helt rigtige metode for de mest optimale vækstbetingelser.

OC Cares organiske produktion

I OC Care dyrker vi vores planter med organiske metoder og certificerede organiske produkter, som er godkendt til økologisk brug i Danmark og EU. Dette er en del af vores DNA, og vi ved, at den organiske metode sikrer produkter af allerhøjeste kvalitet.

Naturen og dens symbioser har gennem millioner af år udviklet sig via evolutionen, og i vores organiske produktion udnytter vi nogle af disse mikroskopiske mekanismer og symbioser for at skabe det bedst mulige produkt. Dette gør vi blandt andet ved at tilføre mikroorganismer og nyttesvampe til vores organiske dyrkningsmedie, som hjælper og beskytter planterne.

Dette fremmer en naturlig produktion af plantehormoner og forøger den sekundære metabolisme i planterne, som resulterer i, at planterne producerer flere cannabinoider, terpenoider og flavonoider, som har en yderst gavnlig effekt for patienter og forbrugere.

Vores kerneværdier

Bliv klogere på vores kerneværdier og hvad vi stræber efter ved at læse med videre her.

Økologisk DNA

Økologi er en del af vores DNA. Med erfaring i økologisk landbrug siden 1993 ved vi, at et naturligt produkt er det bedste og sundeste produkt. Både for mennesker, dyr og naturen. Vi har med egne øjne set, hvordan pesticider og andre giftstoffer ødelægger biodiversiteten i naturen.

Vi er overbeviste om,  at det store forbrug af pesticider i nutidens konventionelle produktion af fødevarer på længere sigt har en meget skadelig effekt. Ikke bare på naturens dyre- og planteliv, men også på mennesker.

Fokus på kvalitet og kontinuitet

I vores verden findes der ikke kompromiser eller lappeløsninger. For os er kun det bedste godt nok. Ved hjælp af højteknologisk udstyr vil vi monitorere og perfektionere vækstbetingelserne for vores medicinske cannabis, som sikrer standardisering af vores produktion. Kvalitetskontrol af vores færdige produkter er en af nøgleaktiviteterne i vores virksomhed.

Ydermere udvikler vi i øjeblikket innovative forarbejdningsmetoder, som gør at vi efter 72 til 96 timer efter høst, kan have et salgsklart produkt af højere kvalitet, med længere holdbarhed, og mindre nedbrydning af de aktive stoffer i cannabis end produkter forarbejdet med de gængse metoder, som i dag anvendes i branchen.

Vi kæmper for en bæredygtig fremtid

I OC Care vil vi gerne være med til at sikre en bedre fremtid for de kommende generationer. Derfor er bæredygtighed et nøgleord for os. I vores produktion benytter vi os udelukkende af grøn energi.

Vi tænker konstant på, hvordan vi kan integrere cirkulære, bæredygtige og innovative løsninger i OC Care. Ligeledes har vi et stort fokus på genbrug af ressourcer og affaldssortering.

Vi tror på medfølelse og ansvar

Vi har et klart mål om at hjælpe patienterne med at forbedre deres livskvalitet og give dem en bedre hverdag med overskud og livslyst. Dette vil vi ikke kun gøre ved at fremstille medicinske cannabisprodukter i verdensklasse, men også ved hjælp af fremtidige initiativer, som skal gøre livet nemmere for patienterne.

Vi vil tage ansvar for patienterne og deltage aktivt i deres helingsproces gennem CSR-projekter i fremtiden.

En transparent virksomhed

Det er utroligt vigtigt for os, at patienterne kan se, hvordan vi dyrker og fremstiller vores produkter, for vi ved, at de har en stor interesse i at vide, hvad de indtager. Derfor vil vi gerne involvere patienterne og vise dem, hvordan vi fremstiller organisk og medicinsk cannabis i verdensklasse og fortælle historien om planternes forløb igennem produktionen fra stikling til færdigt produkt.