BLIV EN DEL AF HOLDET

Gør karriere hos OC Care ApS

Hvis du kunne tænke dig at være en del af holdet, vil vi meget gerne høre fra dig.

Job hos OC Care

I OC Care ApS søger vi i øjeblikket engageret og kvalificeret medarbejdere. Hvis du kunne tænke dig at være en del af holdet, vil vi meget gerne høre fra dig. Som ansat i OC Care vil du være med til at opbygge en virksomhed i en hurtigt voksende branche med mange udfordringer, men også mange muligheder.

Du vil komme til at samarbejde med vores partnere fra hele verden, og i den forbindelse evt. blive sendt på “studierejser” til udlandet for at lære af vores samarbejdspartnere. Derfor er det vigtig at du er nysgerrig og klar til hurtigt at tilegne dig ny viden.

Du skal sammen med dine kollegaer løse problemstillinger tværfagligt, være kreativ og innovativ, for at i sidste ende kunne producere det bedste produkt til patienterne. Det bedste ved at være en del af teamet i OC Care, er at du kommer til at hjælpe rigtig mange patienter med at forøge deres livskvalitet og forbedre deres hverdag.

Ledige stillinger

Produktansvarlig

Produktansvarlig

Vi leder er efter en perfektionistisk produktansvarligt, som skal være ansvarlig for håndteringen af det medicinske cannabis.

Du vil som produktansvarlig står for kvalitetskontrol at vores medicinske cannabis, og sikre at GMP (fremstillingspraksis) overholdes for at sikre vores patienter altid får et standardiseret produkt. Dette indebære, at du skal tage prøver af den medicinske cannabis, og sørge for at der er et minimalt svind ved forarbejdning. Du vil også stå for kontakten mellem OC Care og lægemiddelstyrelsen, og være ansvarlig for at søge tilladelser hos lægemiddelstyrelsen relateret til diverse aktiviteter i virksomheden.

For at komme i betragtning til jobbet skal du:

 • Have bestået en universitetsuddannelse af minimum 4 års varighed inden for farmaci, lægevidenskab, farmaceutisk kemi og teknologi, kemi eller biologi.
 • Have modtaget undervisning i grundfagene almen og uorganisk kemi, organisk kemi, analytisk kemi, farmaceutisk kemi, almindelig og anvendt biokemi (medicinsk), fysiologi, mikrobiologi, farmakologi, farmaceutisk teknologi, toksikologi og farmakognosi.
 • Have praktisk erfaring inden for områderne produktion, kvalitetssikring eller kvalitetskontrol af cannabisprodukter eller lægemidler i mindst 2 år.

Væksthusgartner

Væksthusgartner

Vi søger en erfaren og nysgerrig væksthusgartner som søger nye udfordringer. Som væksthusgartner går dit arbejde ud på at dyrke vores planter i egne drivhuse.

De klimatiske forhold i væksthuset bliver styret teknisk, så at planterne til enhver tid får netop den rette mængde lys, fugt og varme. Derfor skal du bl.a. betjene forskellig slags tekniske anlæg.

For at komme i betragtning til jobbet skal du:

 • Være bekendt med GACP og have erfaringer med at administrer klima- og vandingssystemer, samt planlægning af arbejdsgange.
 • Det er vigtigt at du er organiseret og punktlig, da produktionen altid skal være ensartet og standardiseret.
 • Det er et plus hvis du har tidligere erfaring med økologisk produktion.

Salgs- og Marketingsassistent

Salgs- og Marketingsassistent

Vi leder efter en kreativ salgs- og marketingassistent med flair for grafisk design samt online og social media marketing. Du skal være udadvendt og have mod på at løse mange forskellige opgaver. Det er vigtigt at du er god til engelsk og et stort plus hvis du er god til tysk. Vi tager gerne praktikanter i denne stilling, hvor der vil være garanteret job hvis praktikforløbet har været tilfredsstillende.

Dine primære ansvarsområder bliver:

 • Hjælp til drift og udvikling af OC Cares marketingsaktiviteter
 • Koordineringsopgaver på tværs af afdelingerne
 • Assistance på SoMe kommunikation og besvarelser
 • Udvikling, produktion og opsætning af tekst og indhold på tværs af SoMe-kanaler og hjemmeside.
 • Mangeartede ad hoc-opgaver
 • Du er lærenem, vedholdende i dit arbejde og sikrer at opgaverne når i mål.
 • Det vil være en fordel, hvis du har afsluttet bachelor med kommunikation/marketing i fokus, og er i gang med en kandidat og eventuelt skal i praktik i et kommende semester.

Kontorassistent

Kontorassistent

Vi søger en organiseret og selvstændig kontorassistent med interesse for jura. Du skal være strukturel og have øje for detaljer. Som kontorassistent i OC Care vil dine opgaver blandt andet være bogføring, budgettering, og indkøb. Du vil også blive inddraget i fremtidige etablering- og investeringsplaner, og deltage i møder med investorer. Vi tager gerne praktikanter i denne stilling, hvor der vil være garanteret job hvis praktikforløbet har været tilfredsstillende.

For at komme i betragtning:

 • Du trives i et hektisk arbejdsmiljø, hvor du arbejder omhyggeligt og struktureret
 • Du trives med salgsorienterede kollegaer opgaver
 • Du er proaktiv og tager ejerskab for dine opgaver
 • Du har et stor drive og elsker udfordringer
 • Du er vant til at bevare overblikket også ved daglig travlhed og pres
 • Du har gode evner for prioritering og systematisk opgaveløsning med kunden i fokus
 • Du er god til at tale med kunder og samarbejdspartner
 • Du er lidt af en problemløser og kan tænke ud af boksen
 • Du formår at have fat i den røde tråd og du tager aktivt del i at holde fast i retningen
 • Du er omstillingsparat og vant til at styre ret mange sager og deadlines ad gangen
 • IT: Du er rutineret i Office-pakken og er vant til dagligt at arbejde i Excel.
  Sprog: Du formår at kommunikere klart og tydeligt på dansk og engelsk i både skrift og tale. Et tredje sprog er absolut en fordel f.eks. tysk eller italiensk.

Søg en af vores ledige stillinger

For at komme i betragtning til de stillinger vi søger, skal du sende en motiveret ansøgning samt dit CV. Ved ansøgning vil du modtage en bekræftelse på at din ansøgning er blevet afsendt. Vi kontakter alle ansøgere løbende i takt med at stillingerne skal besættes.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via telefon eller mail.