HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, ser muligheder for samarbejde eller er interesseret i, at få præsenteret potentialet i at investere i OC Care ApS.

Kontaktoplysninger

Vi glæder os til at høre fra dig, og bestræber os på af besvare din mail hurtigst muligt

 +45 42 16 03 00

 info@occare.cc

CVR-nr: 39319020

Kontaktformular

  FAQ

  Mest anvendte metoder

  De to mest anvendte metoder at indtage medicinsk cannabis på, er indtagelse ved inhalering eller ved oral indtagelse. Disse to metoder har forskellig effekt, fordi de aktive stoffer i den medicinske cannabis bliver optaget i kroppen på to forskellige måder.

  Ved inhalering

  Ved inhalering bliver de aktive stoffer i den medicinske cannabis, hovedsageligt THC og CBD, optaget i blodet gennem lungerne. På den måde bliver de aktive stoffer ført til hjernen, hvorefter virkningen indtræffer. Fra inhaleringen af den medicinske cannabis til virkningen indtræffer kan der i nogle tilfælde mærkes en lindrende effekt på under et minut. Ved inhalering varer effekten i 2 til 4 timer.

  Ved oral optagelse

  Ved oral optagelse af fødevarer, som indeholder medicinsk cannabis, bliver det aktive stof THC metaboliseret af leveren således at Delta-9-THC molekylet, bliver omdannet til 11-hydroxy-THC, som lettere passerer blod-hjerne-barrieren og har en større virkning end normal THC. Dog kan der gå mellem 1 til 2 timer før effekten indtræder. Derfor skal man som patient være mere forsigtig, når man indtager medicinsk cannabis oralt, og ikke dosere igen før man er sikker på at den fulde effekt er indtruffet. For nogle kan det give ubehag hvis effekten bliver for kraftig, fordi man har været utålmodig og har indtaget mere end den med lægen aftalte dosis. Ved oral optagelse kan den medicinske cannabis have effekt i 6 til 10 timer. Derfor ville denne metode være perfekt til patienter med kroniske smerter for at give dem en langvarig lindring.

  Andre spørgsmål

  Hvor meget medicinsk cannabis skal jeg tage og hvor tit skal jeg tage det?

  Det er meget vigtigt at du i samarbejde med din læge finder den dosis som passer til dit behov. Ligesom alt andet medicin virker medicinsk cannabis forskelligt fra person til person. Dette gælder også for effekten deraf. Derfor er det vigtigt at førstegangsbrugere af medicinsk cannabis sammen med deres læge, forsøger sig frem med små doser i starten. Hvis den ønskede effekt ikke opnås, skal du snakke med din læge om at øge doserne eller hyppigheden heraf.

  Kan jeg køre i bil når jeg bruger medicinsk cannabis?

  Det er op til din læge at vurdere hvorvidt du kan køre bil når du bruger medicinsk cannabis.