BLIV EN DEL AF HOLDET

Bliv partner med OC Care ApS

Vi tror på at partnerships er med til at styrke og forbedre OC Care.

Partnership

Vi tror på at partnerships er med til at styrke og forbedre OC Care. Vi tror i høj grad på at vi gennem strategiske partnerskaber, hele tiden kan forbedre OC Care.

Vi mener at samarbejde og kommunikation både skaber værdi for os, for vores partnere og for de patienter som efterspørger vores produkter.

I OC Care er vi interesseret i at indgå samarbejde med andre virksomheder, uddannelsesinstitutioner og sundhedsprofessionelle.

Kontakt os

Hvad leder vi efter hos potentielle samarbejdspartnere?

Synergi i værdigrundlaget

Vi går ikke gå på kompromis med vores værdier. Derfor skal der være en synergi mellem den potentielle partneres værdier og vores for at komme i betragtning.

Drevet af innovation

Vi bestræber os på hele tiden på at tænke ud af boxen og iværksætte nye initiativer, som i sidste ende skal give den bedste totaloplevelse for de patienter, der benytter sig af vores produkter. Derfor ser vi også gerne, at vores partnere er innovative og forandringsvillige, således at vi sammen kan skabe nye muligheder for vækst og udvikling af vores virksomheder.

Passion og perfektion

Vi søger samarbejdspartnere der er passioneret, og som brænder for at skabe det bedste produkt i samarbejde med OC Care.